Individuele rondreizen

Sri Lanka ligt in de Indische Oceaan en is een van de groenste (ei)landen van Zuidoost-Azië. Ontdek de verrassende en diverse natuurlandschappen tijden een strandvakantie of rondreis in Sri Lanka. De natuurlandschappen zijn verrassend en divers. Van droge, woestijnachtige gebieden tot tropische regenwouden en van uitgestrekte theevelden tot spierwitte stranden met palmbomen. En dan hebben wij het nog niet gehad over de vele prachtige boeddha’s en de Nationale Parken.

Te midden van de prachtige natuur van Sri Lanka vind u de eeuwenoude en rijke cultuur overal terug. Oogverblindend mooie tempels en boeddhistische kloosters wisselen elkaar af met een bijzonder mooie natuur. Tijdens uw rondreis heeft u een Engelssprekende gids welke u alle ‘ins en outs’ van het land zal vertellen.

Onze reizen zijn voorbeelden en kunnen naar wens worden aangepast. Een rondreis of strandvakantie in Sri Lanka is zeer goed te combineren met bijvoorbeeld de Malediven. Wij kennen Sri Lanka uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Alle reizen zijn op uw wensen aan te passen

SRI 3 – Heritage Tour (luxe rondreis)
15 dagen

Colombo, Kandy, Nuwara Eliya, Galle, Colombo

SRI 4 – Sri Lanka in vogelvlucht
17 dagen

Negombo, Habarana, Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Yala, Hikkaduwa (strandbestemming)

SRI 5 – Sri Lanka Totaal
22 dagen

Colombo, Galle, Yala, Udawalawe, Ella, Kandy, Mahiyanganaya, Girthale, Trincomalee, Anuradhapura, Negombo

SRI 6 – ‘Alle windstreken van Sri Lanka’
24 dagen

Negombo, Anuradhapura, Jaffna, Trincomalee, Polonnaruwa, Habarana, Sigiriya, Knuckles gebergte, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, Embilipitiya, Udawalawe National Park, Benthota.

SRI 7 – Verleng uw reis en bezoek de Malediven…