18 dagen Vietnam van noord naar zuid en Cambodja

Tourcode VIET001
minimale deelname van 15 personen

Ontdek Vietnam tijdens deze groepsrondreis bij PTTravelservice.

Proef de Vietnamese keuken, vaar door Halong Bay en wandel door de Sapa. Wij bieden u een onvergetelijke en ontspannen reis aan, waar u optimaal geniet van dit Zuid-Aziatische land. U slaapt in goede middenklasse hotels, reist over de minder bereisde paden en ontdekt het authentieke Vietnam.

Lange afstanden worden in Vietnam vaak met een nachttrein afgelegd. Wij hebben gekozen voor een binnenlandse vluchten, zodat u niet alleen efficiënter en met meer gemak reist, maar ook meer van dit prachtige land kunt zien. Kijkt u bij onze groeps -rondreizen ook naar onze individuele reizen of stel samen met ons uw ideale privéreis op maat samen.

 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag
 • toeslag 1PK
 • Op aanvraag

Inbegrepen in bovenstaande arrangement:

Intercontinentale vluchten Amsterdam (of luchthaven naar keuze) naar Hanoi en van Siem Rep  naar Amsterdam
Binnenlandse vlucht Hanoi naar Danang
Binnenlandse vlucht Danang naar Ho Chi Min
Binnenlandse vlucht Ho Chi Min naar Siem Rep
Hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt
Maaltijden zoals beschreven in het programma (B/L/D)
Transfers en tours met Engels sprekende gids
servicekosten, toeristenbelasting en administratiekosten
Luchthavenbelasting Schiphol
Veiligheidstoeslag Schiphol
Brandstoftoeslag luchtvaartmaatschappij
Vertrek belasting Vietnam
Water tijdens tour

VOORWAARDEN:

Minimale deelname 15 personen

Niet Inbegrepen in bovenstaande arrangement:

Calamiteitenfonds éénmalig € 2,50
Bijdrage G.G.T.O. € 9,- p.p.
Reserveringskosten éénmalig € 25,-
Diverse verzekeringen
Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

18 dagen Vietnam van noord naar zuid en Cambodja

Dag tot dag beschrijving

Dag 01: Amsterdam / Brussel – Hanoi

U vliegt vandaag van Amsterdam richting Hanoi in Vietnam

Dag 02: Aankomst Hanoi Vietnam

Bij aankomst in Hanoi Noi Bai Airport ontmoet u uw chauffeur, Hij zal u naar uw hotel brengen en geniet van de rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting in Hanoi Boutique Hotel, in een Deluxe kamer.

Dag 03: Hanoi (B)

Dag ter vrije besteding. Overnachting in Hanoi Boutique Hotel, Deluxe Room

Dag 04: Hanoi – Hoa Lu & Tam Coc Tour – Lao Cai (B / L)

Pick-up in het hotel in Ha Noi voorvertrek naar de provincie Ninh Binh (100 km ten zuiden van Hanoi). Aankomst bij Hoa Lu,de oude hoofdstad van Vietnam, gevestigd in de 10e eeuw. Bezoek aan de tempels van de twee dynastieën Dinh en Le met unieke architectuur.
Lunch in lokaal restaurant. Met de Sampas boot bezoekt u Tam Coc, de drie grotten. U drijft over de rivier langs de rivier de dorpen, bergen en weelderige rijstvelden. U vaart door de 3 grotten; “Hang Ca – eerste grot, Hang Hai -tweede grot, Hang Ba – derde grot” voor een unieke blik op het betoverende ondergrondse systeem. U gaat met de bus terug naar Hanoi.
s Avonds ontmoet u uw chauffeur voor uw transfer naar Hanoi treinstation. Daar neemt u de nachttrein naar Lao Cai. Overnachting in Fanxipan Express Train, Deluxe Cabin (4 slaapplaatsen)

Dag 05: Lao Cai – Sapa – bergstammen (B / L / D)

Bij aankomst Lao Cai Station ontmoet u uw chauffeur voor uw transfer naar Sapa. Na een heerlijk en ontspannen ontbijt in het restaurant maakt u zich op voor een trekking tour. De trekking tour begint met Lao Chai Village – Home of Black H’mong minority. De tour wordt voortgezet naar Muong Hoa Valley met veel prachtige landschappen langs de rivier. Lunch in een lokaal restaurant. Vervolgens bereikt u het Ta Van dorp voor een verblijf bij een lokale familie. Hier kunt u deelnemen aan onze kookles. Na het diner heeft u tijd vrij ter besteding. Overnachting Tavan Family Homestay

Dag 06: Tavan – Giang Ta Chai – Sapa – Hanoi (B / L)

Na het ontbijt begint u aan een trekking tour door een bamboebos naar Giang Ta Chai – Huis van de rode Dzao stam. Na de lunch bent u getuigen van het dagelijks leven van de deze lokale mensen. Wandelende steekt u de Cau May (Rattan Brug) over om vervolgens terug ta gaan naar Sa Pa Town, per auto. Daar neemt u de bus terug naar Ha Noi. De bus zet u af in de buurt van Hoan Kiem Lake, een paar minuten loopafstand van uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Hanoi Boutique Hotel, Deluxe Room.

Dag 07: Hanoi – Bai Tu Long Bay (B / L / D)

Hotel pick-up met de shuttle bus voor vertrek naar de Hon Gai Haven, Ha Long City. Daar stap u op de Tonkin Cruise Boat. Geniet van uw welkomstdrankje en verken uw cabine. Varend over BaiTu Long Bay geniet u van een heerlijke lunch. U bezoekt de Thien Canh Son Cave. U kunt in sommige lagunes kajakken en zwemmen of ontspannen op het strand van Cap La terwijl het ship vaart naar het Cong Dong-Cong Do gebied om anker te gaan voor de overnachting. ’s Avonds geniet u van een BBQ diner op het zonnedek of in het restaurant. Na het diner kunt zich vermaken met o.a. bordspellen, inktvis vissen, gitaar spelen, films kijken en karaoke. Of u neemt een drankje in de luxe Sky Bar. Overnachting op Garden Bay Luxury Cruise, Deluxe Cabin.

Dag 08: Bai Tu Long Bay – Hanoi (B / L)

U start de dag vroeg met Taichi oefeningen. Na het ontbijt bezoekt u, per bamboe boot, Vung Vieng om het dagelijks leven van deze vissers gemeenschap te ontdekken. Terug op het cruise schip kunt u ontspannen op het zonnedek. Tijdens de lunch geniet u van de landschappen van Ha Long Bay terwijl het schip terug vaart naar de wal. Terug aan wal staat de shuttle bus voor u klaar voor uw transfer naar Hanoi. Overnachting in Hanoi Boutique Hotel, Deluxe Room.

Dag 09: Hanoi – Danang – Hoi An (B)

Uw chauffeur verzorgt uw transfer naar Hanoi luchthaven voor uw vlucht naar Danang. 

Bij aankomst Danang Airport, ontmoet u uw chauffeur voor uw transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.Overnachting in Pho Hoi Riverside Resort, Superior Kamer.

Dag 10: Hoi An (B)

Dag ter vrije besteding. Overnachting in Pho Hoi Riverside Resort, Superior Kamer.

Dag 11: Hoi An (B)

Dag ter vrije besteding. Overnachting in Pho Hoi Riverside Resort, Superior Kamer.

Dag 12: Hoi An – Saigon (B)

Uw chauffeur verzorgt uw transfer naar de luchthaven van Danang voor de vlucht naar Saigon. Bij aankomst op Saigon Airport, ontmoet u uw chauffeur voor uw transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Bay Saigon Hotel, Deluxe Kamer.

Dag 13: Saigon – Mekong Delta (B / L)

Na het verlaten van de drukte van Ho Chi Minh City vertrekt u naar My Tho, een stad die aan de linkerkant van de rivier de Mekong ligt. Bij aankomst bezoekt u Vinh Trang, een pagode die dateert uit de late 19e eeuw. U maakt een boottocht op de rivier rond de vier prachtige eilanden bekend als de Dragon, Unicorn, Phoenix en Tortoise Islands. Bezoek het Unicorn Island, maak een wandeling door de boomgaarden, geniet van tropische vruchten en de muziek die wordt gemaakt door de lokale bevolking. Per roeiboot gaat u verder over het Thoi Son Kanaal. U brengt een bezoek aan een familiebedrijf, een honingbij boerderij. Hier kan u genieten van honing thee en kokosnotensuikergoed. Lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch maakt u een fietstocht door het Tan Thach dorp om het dagelijks leven van de bevolking in de Mekong delta te ervaren. Einde van de dag wordt u teruggebracht naar Ho Chi Minh Stad. Einde. Overnachting in Bay Saigon Hotel, Deluxe Kamer.

Dag 14: Saigon (B)

Dag ter vrije besteding. Overnachting in Bay Saigon Hotel, Deluxe kamer.

Dag 15: Saigon – Siem Reap (B)

Uw chauffeur verzorgt uw transfer naar de luchthaven van Saigon voor uw vlucht naar Siem Reap. 
Bij aankomst op luchthaven van Siem Reap ontmoet u uw chauffeur voor de transfer naar uw hotel. Overnachting in Steung Siem Reap Hotel, Superior kamer

Dag 16: Siem Reap – Angkor (B)

U wordt opgehaald door de gids voor de Angkor Tour. Bezoek de zuid poort van Angkor Thom, de Bayon Tempel, het olifanten terras, welke werd gebruikt als basis voor de grote audiëntie van de koning. Bezoek ook het terras van Leper King, welke werd gebruikt voor koninklijke ceremonies. In de namiddag bezoekt u Angkor Wat. U beklimt de Bakheng heuvel voor een adembenemende zonsondergang. Overnachting in Steung Siem Reap Hotel, Superior Kamer ( Entreegelden Angkor Wat niet inbegrepen)

Dag 17: Siem Reap – Amsterdam / Brussel (B)

Uw chauffeur verzorgt uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug.

Dag 18: Amsterdam

Aankomst Amsterdam en einde van een fantastische reis.