The Many Faces of Bali

Tourcode PT005
minimale deelname van 6 personen

“Het exotische van Bali een luxe manier, geniet van de aandacht en de prachtige onderkomens.”

Met deze unieke Balireis gaat u echt langs de Highlights van dit unieke eiland. Tijdens uw reis maakt u kennis met de tempels en cultuur van Bali, de schoonheid van dit eiland en de innemendheid van de bevolking. U verblijft in luxe onderkomens al genietend van de aandacht en de service van de mensen om u heen.

Bali is een paradijs voor de vakantieganger en heeft in dat opzicht heel veel te bieden aan de reiziger. Er zijn vele excursiemogelijkheden: van een dansvoorstelling tot aan een geweldige kookles, ‘Bali has it all’.  Tijdens de transfers bezoekt u allerlei tempels en de Nederlandssprekende gids verteld u alles wat u wenst te weten over het eiland.

Geniet in alle rust en laat Bali over u heen komen dit is een reis om nooit te vergeten

15 Dagen The Many Faces of Bali

Dag tot dag beschrijving

Dag 1 Vertrek Amsterdam/Schiphol (of luchthaven naar keuze)

Vertrek vanaf Schiphol of de door u gekozen luchthaven

Dag 2 Aankomst Denpasar – transfer naar Candidasa (Manggis)

Aankomst te Denpasar; transfer naar uw luxe onderkomen in Manggis.

Dag 3 Candidasa (Manggis)

Na het ontbijt wordt u door uw Nederlandssprekende gids en chauffeur meegenomen naar de prachtige waterpaleizen Taman Ujung en Tirta Gangga te Karangasem. Taman Ujung is onlangs gerestaureerd en net opengesteld voor publiek. Het is veel minder bekend dan Tirta Gangga, maar zeker zo mooi. De paleizen zijn nog steeds in het bezit van de zoon van de laatste koning. Vervolgens maakt u een prachtige rit door het heuvellandschap van Culik; dit gebied heeft de allermooiste sawah’s (rijstvelden) in Bali.

Dag 4 Candidasa – transfer naar Ubud

Vandaag wordt u naar Ubud gebracht, waar u 2 nachten logeert in een Pool villa van het Kerana Resort (5* Deluxe)

Dag 5 Ubud

Vanochtend gaat u naar Batubulan, waar u een uitvoering ziet van de Barong/Kris dans. Vervolgens rijdt u naar de bekende nijverheidsplaatsen Mas, Geluk en Kemenuh. Voor de lunch arriveert u in Kintamani, vlakbij de berg en meer Batur. Tijdens uw lunch geniet u van het adembenemende uitzicht. Op de terugweg naar uw hotel gaat u naar Tampak Siring waar u de heilige bron van Tirta Empul bezoekt.

Dag 6 Ubud – transfer naar Lovina

Via een prachtige route gaat u naar Lovina, een badplaatsje in het noorden van Bali. U verblijft drie nachten in Brest Hotel.

Dag 7 Lovina

Heel vroeg in de ochtend gaat u op dolfijnsafari. U gaat met een klein bootje de zee op en geniet van het spel van de vele dolfijnen die zich hier voor de kust bevinden. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8 Lovina

Vandaag heeft u een vrije dag. U kunt ook een dagtripje maken naar Singaraja de oude hoofdstad van Bali. In Singaraja vind u nog veel resten uit de Nederlandse tijd.

Dag 9 Lovina – transfer naar Nusa Dua

U reist vandaag naar het zuiden van Selatan, niet echt ver van Nusa Dua. Hier logeert u de laatste dagen in het luxe Ayodya resort & spa (5*). Dit super deluxe Hotel pal aan het strand van Nusa Dua met alle faciliteiten.

Dag 10 Nusa Dua

Lekker relaxen aan het strand of bij het zwembad.

Dag 11 Nusa Dua

Vandaag ziet u hoe het echte leven is in Bali. Om 07.30 uur wordt u door uw Nederlandssprekende gids en uw chauffeur afgehaald en naar een klein lokaal dorpje gebracht. Hier wonen ongeveer 30 gezinnen u ziet hoe de vrouwen offertjes maken. u bezoekt een schooltje, maakt een wandeling door de rijstvelden en ziet hoe de boeren het land bewerken. Na een korte wandeling kunt u genieten van een echte Balinese lunch.

Dag 12 Nusa Dua

Om de kneepjes van de Balinese keuken onder de knie te krijgen gaat u vandaag op kookles. U kunt kiezen of u dit in de ochtend doet of in de late namiddag. Indien u voor de ochtend kiest gaat u eerst naar de plaatselijke markt ( de Pasar), vervolgens gebruikt u een echt Balinees ontbijt en daarna gaat u aan de slag. Aan het eind van de ochtend worden de door u klaargemaakte gerechten opgegeten en krijgt u een certificaat en kookboekje uitgereikt. Indien u voor de middag kiest, vervalt de markt en het ontbijt, maar krijgt u eerst thee en zoetigheden geserveerd.

Dag 13 Nusa Dua

Nog even heerlijk genieten van de Balinese zon en het strand want morgen gaat u immers weer terug naar Nederland of naar uw volgende bestemming.

Dag 14 Nusa Dua – transfer naar Ngurah Rai Airport

Onze lokale host verzorgt uw transfer naar de luchthaven.

Dag 15 Aankomst Amsterdam

Aankomst Amsterdam en einde van een prachtige reis.

Inbegrepen in bovenstaande arrangement:

Alle hotels op basis van logies en ontbijt.
Excursies:
Taman Ujung, Tirta Gangga, Culik, Barong dans, Mas, Geluk, en Lake Batur, Dolfijnen Safari, tour naar een Balinees dorpje, Balinese kookles.
Nederlandssprekende gids tijdens de excursies.
AC vervoer tijdens uw transfer.
Luchthavenbelasting Schiphol.
Veiligheidstoeslag Schiphol.
Brandstoftoeslag luchtvaartmaatschappijen.
Vertrekbelasting vanuit Indonesië.

Niet inbegrepen in bovenstaande arrangement:

Intercontinentale vluchten Amsterdam (of luchthaven naar keuze).
Calamiteitenfonds éénmalig € 2,50 per boeking
Bijdrage G.G.T.O € 9,- p.p.
Reserveringskosten éénmalig € 25,- per boeking
Diverse verzekeringen
Fooien en uitgave van persoonlijke aard
Facultatieve excursies

Prijzen

 • Vertrek
 • 2024/2025
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • Vertrek
 • op aanvraag
 • tslg- 1PK
 • op aanvraag