20 dagen Bali, Sulawesi en Lombok

Tourcode PT004
minimale deelname van 12 personen

“Het exotische van Bali, de dodencultuur van Sulawesi en het robuuste van Lombok”

Met deze unieke Bali, Sulawesi en Lombok reis maakt u kennis met de tempels en cultuur van Bali, de dodencultuur van Sulawesi en het robuuste van het eiland Lombok. Op Bali bezoeken we tempels en apenbossen in combinatie met natuurschoon dans en wildlife. Bali is een paradijs voor de vakantieganger en heeft in dat op zicht heel veel te bieden. 

Op Sulawesi maken we kennis met de doden cultuur van de torajanen en hun passie voor buffels op de buffelmarkt. We doen een stadstour door de hoofdstad van Sulawesi Ujung Pandang het vroegere Makassar en maken kennis met onder andere fort Rotterdam. Een door de nederlands gebouwd fort wat de naam al doety vermoeden.

Tenslotte brengen we in Lombok een bezoek aan het binnenland en aanschouwen de Sasak cultuur.De mogelijkheid om de Rinjani vulkaan te beklimmen bestaat ook tot de mogelijkheden vraag het in de receptie van het hotel.

Zie bij dag tot dag beschrijving wanneer u welke excursies kunt ondernemen en kijk bij Hotels + excursies welke er wel en welke niet bij de reissom zijn inbegrepen!!